Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na rozdíl od tebe, hnusný komunisto, uctím vzpomínkou památku popraveného hrdiny Vladivoje Tomka http://www.totalita.cz/pomnik/pomnik_praha_005.php

5 1
možnosti
VR

Chybí mi tu blicí smajlík!

7 2
možnosti
VS

Cvalíne, pokud nevíte, co slavit, tak zkuste oslavit třeba svou možnost studovat na soukromé škole obor podnikání, kterou vám současný režim poskytl. To by se vám za vašich předchůdců nepovedlo ani s tím nejlepším kádrovým profilem a doporučením všech partajních důvěrníků.

A mimochodem -vzhledem k tomu vašemu studiu- KSČM se distancovala od klasiků marxismu-leninismu?

12 3
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že mohli studovat synové chartistů, Benda a Dienstbier, není vyloučeno, že by panu Cvalínovi mohlo vést dobře po této stránce i za totáče.

2 3
možnosti
MS

I přes všechny neduhy polistopadového vývoje se dnes máme mnohem lépe, než za komančů. To Cvalíne nepopřete, i kdybyste tady nakydal ještě více té komunistické omáčky (omáčkou to nazývám jen kvůli adminům). ;-€

11 0
možnosti
LB

Oslavovat 17. listopadu můžeme i fakt, že když se nám tu nelíbí, nemusíme tu být a máme možnost se svobodně rozhodnout, kde chceme žít. Za ostnatými dráty Vás tu Cvalíne, nikdo nedrží, můžete odcestovat třeba do Severní Koreje, nikdo po Vás na hranicích střílet nebude, ani Vás nikdo neuvězní kvůli opuštění republiky. Kdyby nebylo nic jiného, jen kvůli tomu má smysl výročí 17. listopadu ́89 slavit.

Slavit byste měl i Vy. Před rokem ́89 byste si o kariéře u komunistů mohl nechat jen zdát, protože soudruzi si svoje členstvo pečlivě vybírali. Dneska jsou jako smrt - ze zoufalství berou všechno.

15 1
možnosti
Foto

Cvalíne, tobě v roce 1989 ani ještě neteklo mléko po bradě jak tedy můžeš mít tu drzost nám pamětníkům vysvětlovat, o co se tenkrát jednalo? Místo abyste ruďoši stydlivě někam zalezli, tak svůj boj nevzdáte. Samet byl samet. A je vidět, že to byla chyba. Ale každá chyba se dá napravit.

21 1
možnosti
Foto

Na rovinu se dá mluvit tehdy, když to dělají obě strany - s komunisty to nikdy nešlo, nejde a nepůjde.

A co slavit 17. listopadu? Klidně cokoliv, nepůjde totiž o dobrovolně-povinnou komunistickou šarádu. ;-D

16 0
možnosti
Foto

Copak se to děje? Pan Cvalín, takový zastánce dělníků se studiem podnikání chce stát podnikatelem, vydřiduchem, buržoustem apod., jak lidé jeho smýšlení podnikatele a živnostníky nazývají?

6 0
možnosti
VK

Reakce na blog? Nic.

Byl bych smazán, i kdybych to napsal bez sprostých slov.

Jinak zde se opět ukazuje, co je karma za hloupý ukazatel. Sebestupidnejší blog a slatanina typu Cvalína, Hermánka, Dolanskýho a jiných bolševických zemanoidních Kremlinů má třicet jistých. Když se přidá trocha lží a nějaký hoax, vyleze to i výše. Diskuse tomu však neodpovídá a ke karmě se kromě jistého kolotočáře nepřizná nikdo:-P

16 0
možnosti
VS

Já budu oslavovat pád jedné strany, která se jmenovala komunistická. Jelikož jste mladý, tak si nic nepamatujete. Vzpomínám na jednu vdovu-důchodkyni z Nuslí. V roce 1964 měl důchod osmdesát korun. Nájem za jeden pokoj v pavlačovém domě stál čtyřicet korun. A protože neměla na elektriku peníze, svítila petrolejkou. Přivydělávala si sběrem papíru a co ji lidé dali. Měla holt smůlu, byla vdova po živnostníkovi, který měl krám o velikosti cca 20 m2. Nemohla mít děti, takže nebyl nikdo kdo by ji pomohl. Ani předvoj dělnické třídy - zločinecká komunistická strana.Rv

16 0
možnosti
Foto

Později, snad v 70.letech byl stanoven minimální důchod. Pozn. Když máte splácet dluhy za válku ve výši 10 národních důchodů v r. 1946, někde se to projevit musí i dvacet let po válce.

0 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS