Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Bolševický vypasený kádr poučuje o demokracii.....nehorázné.

1 0
možnosti
Foto

Tak po WWII začala cenzura jako autocenzura, pokračovala problémy s přidělováním papíru, ministerstvo informací kontrolovalo rozhlas, pak zemské národní výbory získaly pravomoc dávat pokuty za články, které jim přišly být v rozporu s bezpečností státu, v únoru 1948 byly obsazovány redakce nekomunistických novin. Atd.

1 0
možnosti
PD

Vy, demokratičtí komunisté přeci s pravdou nemáte problém, tak proč ten odpor?

4 0
možnosti
SN

:-)........Pane Cvalíne ! Napsal jste to pěkně, bohužel......Vaše jméno a členství v KSČM působí na některé diskutéry, jako červený hadr na býka ! Já pamatuji už jako skoro dospělý krutá léta padesátá, která jsem si užil i já, 68. kdy jsem přišel o zaměstnání.....jenže, jak říkám, doba se změnila a lidé též. Někteří zamrzli rozumem v minulosti, je to jejich věc.

Ale, ti Vaši oponenti, co tleskají tomu, že se obojek nenápadně utahuje, nebude se kouřit,( i za války se fasoval tabák), nebude se pít, nesmí se nám kouřit z komína, dohlédneme na to co si myslíte,(to se dá dnes snadno zjistit z těchto diskusí, nebo s diskusí na FB a dalších serverech). Je spousta pořadů i v proklínané TV,(ale ne na 24), kdy běží historie a při sledování těch pořadů si člověk uvědomuje, že tak se dostával k moci Hitler. Každý se bál protestovat, raději tleskal, aby nevybočil z řady a byl loajální, konce jsou známé.

Dnes se to v Německu analogicky začíná opakovat. Andělka volby zase vyhraje, uvidíme! Nevidím to růžově . Jak říkám, proti dnešku byli komunisté žabaři ! !!

2 11
možnosti
AR

Ano, komouši byli takoví žabaři, že nakonec popravovali sami sebe! A jejich cenzura byla vždy na úrovni. Od tisku, přes rádio až pak po TV. Byla zkrátka špičková. Vaše psaní zde a názory nikdo necenzuruje! Nežijete v totalitním režimu.

9 1
možnosti
JH

!! Pořád jste komik z nejlepších.;-O;-O;-O

5 2
možnosti
Foto

Svatá prostoto;-DRv komunista šířící ruskou propagandu mluví o demokratických principech;-O

12 4
možnosti
DN

Éto parabajkaly ... :))

0 0
možnosti
JZ

Komunista se ohání demokracií. Inu napadá mně Karel Kryl a jeho "na rohu ulice vrah o morálce káže."

17 3
možnosti
MB

Kryl spíš mluvil o té porevoluční "elitě". Proto byl u ní v takové neoblibě.

4 4
možnosti
Foto

Tohle zoufalství vychází ze strachu politiků, kterým okolnosti brání dostat nějaký dobrý nápad. A takové zoufalství míří do totality. Cvalín má pravdu a vy, knedlíci, zklapněte.[>-]

4 15
možnosti
OK

Totalitu tady zkoušíte vy na nás.

10 3
možnosti
BH

V boji proti desinformacím by úplně stačilo, kdyby iDNES neuveřejňovala články Luboše Palaty... Proboha, nebo ten už je v Centrum?

4 4
možnosti
LB

Kdo záměrně nešíří lži, polopravdy či dezinformace v zájmu cizí mocnosti, ten se bát rozhodně nemusí.

5 3
možnosti
MB

Pokud jsou ty lži v zájmu USA, tak to nevadí. ;-D;-D

4 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS